2016-09-03 06:00

2016-09-03 06:00

Ballers - Glassig yta

TV-SERIE

Ballers
Skapad av: Stephen Levinson
Betyg:

Lika bra att ta tjuren vid hornen omedelbart. Dwayne ”The Rock” Johnson är en skådespelare. Det är bara att svälja skrattet och acceptera det. Vi är många som tycker eller har tyckt att han bara leker skådespelare. Men utan talang skulle inte filmproducenterna fortsätta att hålla honom om ryggen. Är han då en bra skådespelare? Nja, inte helgjuten, men sättet att leverera skämt med glimten i ögat är i absolut toppklass.

I Ballers får vi följa före detta och aktiva amerikanska fotbollsspelare och deras liv i Miami, Florida. Det visar sig att framgång på fotbollsplanen inte med automatik betyder detsamma i privatlivet. Långt ifrån. Spencer (Dwayne) är en före detta superstjärna som är ekonomisk rådgivare åt aktiva spelare. Ingen lätt uppgift.

Glassig yta är det gott om och utan tvekan hade det inte skadat med mer ”skit under naglarna”, eftersom allt som händer inte är en dans på rosor.

De tio avsnitten har en lagom speltid (cirka 27 minuter) och lämpar sig ypperligt för sträcktittande.

Magnus Bergström

Lika bra att ta tjuren vid hornen omedelbart. Dwayne ”The Rock” Johnson är en skådespelare. Det är bara att svälja skrattet och acceptera det. Vi är många som tycker eller har tyckt att han bara leker skådespelare. Men utan talang skulle inte filmproducenterna fortsätta att hålla honom om ryggen. Är han då en bra skådespelare? Nja, inte helgjuten, men sättet att leverera skämt med glimten i ögat är i absolut toppklass.

I Ballers får vi följa före detta och aktiva amerikanska fotbollsspelare och deras liv i Miami, Florida. Det visar sig att framgång på fotbollsplanen inte med automatik betyder detsamma i privatlivet. Långt ifrån. Spencer (Dwayne) är en före detta superstjärna som är ekonomisk rådgivare åt aktiva spelare. Ingen lätt uppgift.

Glassig yta är det gott om och utan tvekan hade det inte skadat med mer ”skit under naglarna”, eftersom allt som händer inte är en dans på rosor.

De tio avsnitten har en lagom speltid (cirka 27 minuter) och lämpar sig ypperligt för sträcktittande.

Magnus Bergström