2015-07-11 06:00

2015-07-11 06:00

Läckra storstadsscener i nagelbitare

FILM HEMMA.

Globala cyberbrottslingar har blivit en smärtsam del av verkligheten, vilket Kina får uppleva när en okänd hacker orsakar en stor olycka.

Det leder till att USA lånar ut en fängslad amerikansk värstinghacker; i utbyte mot strafflindring ska han spåra upp hotet.

De många storstadsscenerna är läckert filmade och mer än en gång får ögonen mer att njuta av än hjärnan. Inte för att en bra manusgrund saknas, men ibland blir det för mycket pulsdämpande tekniksnack.

Michael Mann är en regissörstungviktare (Manhunter, Heat, Collateral, The Insider) som kan konsten att snickra ihop en nagelbitare. Chris Hemsworth (Thor, Avengers, The Huntsman) i huvudrollen är en stel flugviktare som gör sig bäst med munnen stängd.

För övrigt borde en film signerad Mann ha en del matnyttigt bakom-kulisserna-material att erbjuda, men inte då... Riktigt dåligt.

Det leder till att USA lånar ut en fängslad amerikansk värstinghacker; i utbyte mot strafflindring ska han spåra upp hotet.

De många storstadsscenerna är läckert filmade och mer än en gång får ögonen mer att njuta av än hjärnan. Inte för att en bra manusgrund saknas, men ibland blir det för mycket pulsdämpande tekniksnack.

Michael Mann är en regissörstungviktare (Manhunter, Heat, Collateral, The Insider) som kan konsten att snickra ihop en nagelbitare. Chris Hemsworth (Thor, Avengers, The Huntsman) i huvudrollen är en stel flugviktare som gör sig bäst med munnen stängd.

För övrigt borde en film signerad Mann ha en del matnyttigt bakom-kulisserna-material att erbjuda, men inte då... Riktigt dåligt.

Blackhat

Regi: Michael Mann

(15)

Extramaterial: ingenting.