2018-08-02 23:01

2018-08-03 08:11

Folkfest när GES gästade Karlstad

KARLSTAD: Stämningsfull allsång i Mariebergsskogen

På torsdagskvällen gästades Karlstad av tre popikoner. Anders Glenmark, Thomas ”Orup” Eriksson och Niklas Strömstedt spred rejäl sommarstämning när de återuppväckte 90-talsklassiker inför en nostalgisk publik i Mariebergsskogen.

Under gassande sommarsol intog nostalgiska besökare Mariebergsskogen på torsdagskvällen när den återförenade gruppen GES gästade Karlstad.

Stoppet i Karlstad är ett av flera på gruppens turné i sommar där även Eric Gadd följer med och spelar.

Under gassande sommarsol intog nostalgiska besökare Mariebergsskogen på torsdagskvällen när den återförenade gruppen GES gästade Karlstad.

Stoppet i Karlstad är ett av flera på gruppens turné i sommar där även Eric Gadd följer med och spelar.

  • Denny Jansson

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.