2018-07-10 13:08

2018-07-10 13:09

Hockeystjärna gästar som DJ

MUSIK

Verket Wednesdays är Karlstads nya sommarklubb. Förra veckan fick Adrian Lux hela Nöjesfabriken att gunga och gången innan det kickstartade Rebecca & Fiona i gång konceptet. Den här veckan är det dags för hockeystjärnan Mika Zibanejad att ta över scenen.

Han spelar vanligtvis i NHL-laget New York Rangers och hjälpte tre kronor att vinna VM-guld i våras. Den här sommaren visar han upp sin musikaliska sida genom att spela på några av Sveriges största klubbar och festivaler.

– I helgen släppte Mika en ny låt, som efter några dagar hade över 400 000 streams. Det är helt otroligt, säger Mikas agent Samin Adjoudani.

Han spelar vanligtvis i NHL-laget New York Rangers och hjälpte tre kronor att vinna VM-guld i våras. Den här sommaren visar han upp sin musikaliska sida genom att spela på några av Sveriges största klubbar och festivaler.

– I helgen släppte Mika en ny låt, som efter några dagar hade över 400 000 streams. Det är helt otroligt, säger Mikas agent Samin Adjoudani.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.