2018-06-20 09:17

2018-06-20 09:17

Zinat Pirzadeh till Torsbykalaset

HUMOR

Komikern, författaren och skådespelaren Zinat Pirzadeh kommer till Torsbykalaset som arrangeras den 12 juli.

Hon ersätter Lennie Norman som fått förhinder och tar plats jämte bland andra Kjell Åke i Myra.

– Hennes vassa tunga och gränslösa humor gör att hon kan driva med det mest allvarliga, och vända det till ett förlösande gapflabb. Det ska bli häftigt att samarbeta med Zinat, säger Kjell Åke som både kommer att agera värd och själv stå på scenen under humorkalaset.

Dessutom medverkar Jörgen Mörnbäck och Rådomscabarén samt trubadurduon Chris och Jolene.

Torsbykalaset arrangeras av näringslivsföreningen iTorsby som består av representanter från näringslivet och Torsby kommun.

 

Hon ersätter Lennie Norman som fått förhinder och tar plats jämte bland andra Kjell Åke i Myra.

– Hennes vassa tunga och gränslösa humor gör att hon kan driva med det mest allvarliga, och vända det till ett förlösande gapflabb. Det ska bli häftigt att samarbeta med Zinat, säger Kjell Åke som både kommer att agera värd och själv stå på scenen under humorkalaset.

Dessutom medverkar Jörgen Mörnbäck och Rådomscabarén samt trubadurduon Chris och Jolene.

Torsbykalaset arrangeras av näringslivsföreningen iTorsby som består av representanter från näringslivet och Torsby kommun.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.