2018-06-12 18:58

2018-06-15 08:39

Ny singel med Sven-Ingvars

MUSIK

Sven-Ingvars lockade storpublik till Sandgrundsudden nyligen och nu är det klart att gruppen släpper en ny singel på fredag den 15 juni.

Låten heter ”Du och jag” och är skriven av Oscar Magnusson och inspelad i AGM studio på Österlen i höstas. Producerat har Christoffer Lundquist gjort, som tidigare arbetat med bland andra Per Gessle.

– ”Du och jag” är en låt som handlar om den första kärleken, den när man tror att man ska vara tillsammans för alltid och bara vill fly från allt i vardagen. Jag vill inte kalla den pubertal, men jag vill på sätt och vis spegla lite av ungdomskärlekens eufori, när man naivt tror att man vet och kan allt, säger Oscar Magnusson.

Låten heter ”Du och jag” och är skriven av Oscar Magnusson och inspelad i AGM studio på Österlen i höstas. Producerat har Christoffer Lundquist gjort, som tidigare arbetat med bland andra Per Gessle.

– ”Du och jag” är en låt som handlar om den första kärleken, den när man tror att man ska vara tillsammans för alltid och bara vill fly från allt i vardagen. Jag vill inte kalla den pubertal, men jag vill på sätt och vis spegla lite av ungdomskärlekens eufori, när man naivt tror att man vet och kan allt, säger Oscar Magnusson.

Sven-Ingvars ser du på följande platser i sommar

29 juni Torsjö Festival 
30 juni Kirunafestivalen
06 juli Halmstad Heagård Skafferi
07 juli Seljordsfestivalen NOR
11 juli Sövde Amfiteater
13 juli Skulefestivalen
19 juli Hamburgsund Bönn
20 juli Tjolöholm Slott
21 juli Härdalsyran 
28 juli Uppsala Parksnäckan
29 juli Rättvik Dalhalla
03 aug Arvika Hamnfestival
04 aug Karlskrona Skärgårdsfesten
10 aug Örebro Stadsträdgården
11 aug Kalmars Stadsfest 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.