2018-06-01 15:32

2018-06-01 15:32

Flera akter till Putte i parken

FESTIVAL

Putte i parken har haft en tradition av att i samarbete med Studiefrämjandet bjuda in oetablerade band och artister som får chansen att visa upp sig på festivalscenen. I år är det 12 akter som får beträda Nemisscenen – Nemis står för New Music In Sweden.

Bland de utvalda akterna finns flera med värmländsk koppling: Psychedelic Bananas (Sundsvall), Scarlet (Uppsala), Monte Nour (Karlstad), Skuggfolk (Hagfors), Wolver (Karlstad), K-Bird (Stockholm), Juni (Hammarö), Socialstyrelsen (Karlstad), Insane (Kristinehamn), Amanda Aasa (Halmstad), Children Of The Sün (Arvika) och Dyess (Torsby)

Putte i parken äger rum 28-30 juni på Norra fältet i Karlstad.

 

Bland de utvalda akterna finns flera med värmländsk koppling: Psychedelic Bananas (Sundsvall), Scarlet (Uppsala), Monte Nour (Karlstad), Skuggfolk (Hagfors), Wolver (Karlstad), K-Bird (Stockholm), Juni (Hammarö), Socialstyrelsen (Karlstad), Insane (Kristinehamn), Amanda Aasa (Halmstad), Children Of The Sün (Arvika) och Dyess (Torsby)

Putte i parken äger rum 28-30 juni på Norra fältet i Karlstad.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.