2018-05-16 10:18

2018-05-16 10:18

Kristofer Åström firar jubileum i Karlstad

KONSERT

I samband med att Kristofer Åström firar 20 år som soloartist gästar han Karlstad och Bar Teatral tillsammans med pianisten Peter Hermansson.

Kristofer Åström startade sin karriär som gitarrist, sångare och låtskrivare i bandet Fireside, som släppte sex album mellan 1998 och 2003. Åström släppte sitt första soloalbum ”Go, Went, Gone” 1998 och nominerades till en grammis 2001 för albumet Northern Blues.

Genom åren har Kristofer Åström bland annat samarbetat med The Bear Quartet, Monster, Cookies N' Beans och Britta Persson.

2010 tilldelades han priset för årets singer-songwriter på för albumet Sinkadus på Manifestgalan.

Biljetterna till konserten den 2 november släpps torsdag den 17/5.

Kristofer Åström startade sin karriär som gitarrist, sångare och låtskrivare i bandet Fireside, som släppte sex album mellan 1998 och 2003. Åström släppte sitt första soloalbum ”Go, Went, Gone” 1998 och nominerades till en grammis 2001 för albumet Northern Blues.

Genom åren har Kristofer Åström bland annat samarbetat med The Bear Quartet, Monster, Cookies N' Beans och Britta Persson.

2010 tilldelades han priset för årets singer-songwriter på för albumet Sinkadus på Manifestgalan.

Biljetterna till konserten den 2 november släpps torsdag den 17/5.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.