2018-05-15 15:09

2018-05-15 15:09

Sigrid Bernson till Munkfors

KONSERT

Den 6 juni kommer till Sigrid Bernson till Munkfors och Centrumscenen.

Let's dance-profilen medverkade i årets Melodifestival, hon medverkade i den första delfinalen som hölls i Karlstad, och har tidigare turnerat med Samir & Viktor. Nu firar hon alltså nationaldagen med en konsert i Munkfors kl. 14:30.

Sigrid Bernson är också en av artisterna på årets Putte i parken i Karlstad.

Let's dance-profilen medverkade i årets Melodifestival, hon medverkade i den första delfinalen som hölls i Karlstad, och har tidigare turnerat med Samir & Viktor. Nu firar hon alltså nationaldagen med en konsert i Munkfors kl. 14:30.

Sigrid Bernson är också en av artisterna på årets Putte i parken i Karlstad.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.