2018-05-15 11:04

2018-05-15 11:04

Duon Hederos & Hellberg åter i studion

MUSIK

Mattias Hellberg har under de senaste åren spelat på utsålda Ullevikonserter med Håkan Hellström och turnerat omfattande med den norske artisten Janove.

Martin Hederos har på sitt håll varit en av landets mest flitigaste studio- och turnémusiker med samarbeten med bland andra Ane Brun och Anna Ternheim.

De båda har tidigare turnerat som duo och gjort hyllade skivor. Nu verkar de båda ha tagit upp samarbetet igen, efter 17 års paus. Enligt ett inlägg på deras sociala medier har de gått in i Atlantisstudion i Stockholm för att spela in nytt material som släpps under året.

 

Martin Hederos har på sitt håll varit en av landets mest flitigaste studio- och turnémusiker med samarbeten med bland andra Ane Brun och Anna Ternheim.

De båda har tidigare turnerat som duo och gjort hyllade skivor. Nu verkar de båda ha tagit upp samarbetet igen, efter 17 års paus. Enligt ett inlägg på deras sociala medier har de gått in i Atlantisstudion i Stockholm för att spela in nytt material som släpps under året.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.