2018-03-13 11:53

2018-03-13 12:20

Mia Skäringer Lázár till Löfbergs arena

SHOW: En föreställning om att vara kvinna på sina egna villkor

Med sin föreställning ”Avig Maria - No more fucks to give” inleder Mia Skäringer Lázár en omfattande Sverigeturné i november. Den 10 november når turnén Karlstad och Löfbergs arena.

– "Avig Maria" är en föreställning om att äga sig själv, vara kvinna på sina egna villkor. Fulvackerstarksvagjag. Jag tar med er på en resa i min människa, genom demoner, rädslor och kärlek. Och visst är jag rädd men Tabita håller mig i handen – "Nu ru, nu tar vi en litten go rök på detta å sätter ner skåpet. One last fuck to give!", skriver Mia Skäringer Lázár i ett pressmeddelande.

Det här är en fortsättning på den föreställning som Mia Skäringer Lázár turnerade med för fyra år sedan. Den föreställningen, ”Avig Maria...och sångerna jag gråtit till”, sågs av fler än 60.000 besökare.

Återigen har Mia Skäringer Lázár skrivit manus, regissör den här gången är Edward af Sillén. Premiären sker i Örebro den 2 november. Biljetterna släpps fredagen den 16 mars

I fjol mottog Mia Skäringer Lázár utmärkelsen "Årets värmlänning".

 

– "Avig Maria" är en föreställning om att äga sig själv, vara kvinna på sina egna villkor. Fulvackerstarksvagjag. Jag tar med er på en resa i min människa, genom demoner, rädslor och kärlek. Och visst är jag rädd men Tabita håller mig i handen – "Nu ru, nu tar vi en litten go rök på detta å sätter ner skåpet. One last fuck to give!", skriver Mia Skäringer Lázár i ett pressmeddelande.

Det här är en fortsättning på den föreställning som Mia Skäringer Lázár turnerade med för fyra år sedan. Den föreställningen, ”Avig Maria...och sångerna jag gråtit till”, sågs av fler än 60.000 besökare.

Återigen har Mia Skäringer Lázár skrivit manus, regissör den här gången är Edward af Sillén. Premiären sker i Örebro den 2 november. Biljetterna släpps fredagen den 16 mars

I fjol mottog Mia Skäringer Lázár utmärkelsen "Årets värmlänning".

 

  • Carl Edlom

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.