2018-03-09 15:25

2018-03-09 15:25

Ola Salo och Augustifamiljen till Karlstad

KONSERT

Den 11 maj kommer Ola Salo till Scalateatern i Karlstad. Med sig har han Augustifamiljen, husbandet i tv-frågesporten ”På spåret”.

Det kommer att spelas både låtar ur Ola Salos karriär med The Ark och sånger som har hörts i tv-serien. Dessutom blir det musik från några av de musikaler Ola Salo spelat i, bland annat från ”Jesus Christ Superstar”.

Augustifamiljen leds som vanligt av Stefan Sporsén och bakom trummorna finns Sylvester Schlegel, också han med ett förflutet i The Ark.

Det kommer att spelas både låtar ur Ola Salos karriär med The Ark och sånger som har hörts i tv-serien. Dessutom blir det musik från några av de musikaler Ola Salo spelat i, bland annat från ”Jesus Christ Superstar”.

Augustifamiljen leds som vanligt av Stefan Sporsén och bakom trummorna finns Sylvester Schlegel, också han med ett förflutet i The Ark.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.