2018-03-06 10:20

2018-03-06 10:20

Tjuvjakt till Arvika

KONSERT

Den 14 juli gästar hiphopgruppen Tjuvjakt Arvika och Olssons brygga. Bandet kommer från Lidingö och består av ett kollektiv med bland andra Fredrik Eriksson.

Spelningen i Arvika blir en del av en Sverigeturné för gruppen som inleds i Stockholm den 8 juni.

Spelningen i Arvika blir en del av en Sverigeturné för gruppen som inleds i Stockholm den 8 juni.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.