2018-01-12 11:08

2018-01-12 11:08

Ny omgång med Livekarusellen

MUSIK

För elfte året i rad anordnar Studiefrämjandet Örebro Värmland Livekarusellen och det är fjärde året Danskarusellen får vara med.

Den 20 januari kommer 44 olika band och 9 dansgrupper till Ungdomens Hus i Karlstad för att få stå på scenen. Evenemanget ger unga en chans att knyta kontakter inom branschen, utvecklas i sitt framträdande och få feedback av en kvalificerad jury.

Den 20 januari kommer 44 olika band och 9 dansgrupper till Ungdomens Hus i Karlstad för att få stå på scenen. Evenemanget ger unga en chans att knyta kontakter inom branschen, utvecklas i sitt framträdande och få feedback av en kvalificerad jury.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.