2017-12-07 10:40

2017-12-07 10:50

Thåström och Moneybrother till Arvika hamnfest

ARVIKA

(UPPDATERAD) Arvika Hamnfest presenterade på torsdagen flera nya akter till sommarens arrangemang. Joakim Thåström och Moneybrother är två av artisterna.

– Att kunna presentera min personliga favorit Thåström och den ”Så Mycket Bättre”-aktuelle Moneybrother i vårt släpp till sommarens Arvika Hamnfest känns oerhört stort, säger Fredrick Berntsson bokningsansvarig för festivalen i ett pressmeddelande.

Joakim Thåström har ett förflutet i bland annat Ebba Grön och Imperiet men är fortfarande högaktuell efter fyra decennier.

Nytt album

Tidigare i höst släppte Thåström albumet Centralmassivet – till största del inspelat i legendariska Hansa Tonstudio i Berlin – som gick in som nummer ett på albumlistan.

Så mycket bättre

Under hösten har vi sett Moneybrother i tv-succén Så Mycket Bättre. I början av året återupplivade Anders Wendin sitt Moneybrother-alias och genomförde de första spelningarna med projektet på närmare fyra år.

Moneybrother åker ut på en omfattande turné i vår, med start i Uppsala februari och avslut i Åre i mars.

Fjärde året

Freddy Kalas kommer till Arvika för fjärde gången.

– Att boka Freddy Kalas till Arvika Hamnfest för fjärde året i rad känns självklart. Hans spelningar på festivalen har alltid varit magiska. Hans fanskara bara växer och växer för varje år. Till nästa års festival kommer Freddy Kalas med ett helt band och kommer leverera sin musik på ett än mer övertygande och magiskt sätt, säger Fredrick Berntsson.

LBSB är fyra maskprydda män som alla är rotade i Västerås. Genom sina olika bakgrunder inom musik har medlemmarna i gruppen skapat ett unikt sound med dansanta melodier, tunga rytmer och fyndiga texter. Bandet har över 50 inbokade liveframträdanden bara under 2017 och gruppens berömmelse som liveband växer.

LBSB:s musik streamas enligt pressmeddelandet från Hamnfesten över 2.5 miljoner gånger i månaden på Spotify.

– Att kunna presentera min personliga favorit Thåström och den ”Så Mycket Bättre”-aktuelle Moneybrother i vårt släpp till sommarens Arvika Hamnfest känns oerhört stort, säger Fredrick Berntsson bokningsansvarig för festivalen i ett pressmeddelande.

Joakim Thåström har ett förflutet i bland annat Ebba Grön och Imperiet men är fortfarande högaktuell efter fyra decennier.

Nytt album

Tidigare i höst släppte Thåström albumet Centralmassivet – till största del inspelat i legendariska Hansa Tonstudio i Berlin – som gick in som nummer ett på albumlistan.

Så mycket bättre

Under hösten har vi sett Moneybrother i tv-succén Så Mycket Bättre. I början av året återupplivade Anders Wendin sitt Moneybrother-alias och genomförde de första spelningarna med projektet på närmare fyra år.

Moneybrother åker ut på en omfattande turné i vår, med start i Uppsala februari och avslut i Åre i mars.

Fjärde året

Freddy Kalas kommer till Arvika för fjärde gången.

– Att boka Freddy Kalas till Arvika Hamnfest för fjärde året i rad känns självklart. Hans spelningar på festivalen har alltid varit magiska. Hans fanskara bara växer och växer för varje år. Till nästa års festival kommer Freddy Kalas med ett helt band och kommer leverera sin musik på ett än mer övertygande och magiskt sätt, säger Fredrick Berntsson.

LBSB är fyra maskprydda män som alla är rotade i Västerås. Genom sina olika bakgrunder inom musik har medlemmarna i gruppen skapat ett unikt sound med dansanta melodier, tunga rytmer och fyndiga texter. Bandet har över 50 inbokade liveframträdanden bara under 2017 och gruppens berömmelse som liveband växer.

LBSB:s musik streamas enligt pressmeddelandet från Hamnfesten över 2.5 miljoner gånger i månaden på Spotify.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.