2017-09-26 13:28

2017-09-26 13:55

Se Black Sabbaths konsert i Skoghall

FILM

Den 29 september visas det som sägs vara Black Sabbaths sista konsert på bioduken i Skoghalls Folkets Hus. Konserten filmades den 4 februari 2017 då gruppen spelade i hemstaden Birmingham under The End-turnén. Filmen har fått namnet ”The End of the End” och ungefär 1500 biografer runt om i världen kommer att visa filmen.

Black Sabbath räknas som en av pionjärerna inom hårdrocken och The End-turnén sågs av drygt en och en halv miljon människor. Bandet bildades 1968 och flera medlemmar har bytts ut genom åren. Utöver själva konserten visas inspelningar från bandets arbete i studion.

Den 29 september visas det som sägs vara Black Sabbaths sista konsert på bioduken i Skoghalls Folkets Hus. Konserten filmades den 4 februari 2017 då gruppen spelade i hemstaden Birmingham under The End-turnén. Filmen har fått namnet ”The End of the End” och ungefär 1500 biografer runt om i världen kommer att visa filmen.

Black Sabbath räknas som en av pionjärerna inom hårdrocken och The End-turnén sågs av drygt en och en halv miljon människor. Bandet bildades 1968 och flera medlemmar har bytts ut genom åren. Utöver själva konserten visas inspelningar från bandets arbete i studion.