2017-09-13 15:25

2017-09-13 15:25

Firande av Monica Z

MUSIK

På onsdag, den 20 september, firas Monica Zetterlunds 80 årsdag med flera aktiviteter.

På KCCC i Karlstad gör Rigmor Gustafsson och Peter Nordahl gemensam sak med Wermlandsoperans orkester och Bohuslän Big Band i en hyllningskonsert till sångerskan.

I Hagfors är det fri entré på Monica Zetterlundmuseét hela veckan. Under tisdagen den 19 september visas Tom Alandhs dokumentärfilm om sångerskan i Gröna Aulan på Älvstranden. Den 21 september spelar Greta Olsson, Emma Eriksson och Conny Söderström på museet kl 12.

 

 

 

På KCCC i Karlstad gör Rigmor Gustafsson och Peter Nordahl gemensam sak med Wermlandsoperans orkester och Bohuslän Big Band i en hyllningskonsert till sångerskan.

I Hagfors är det fri entré på Monica Zetterlundmuseét hela veckan. Under tisdagen den 19 september visas Tom Alandhs dokumentärfilm om sångerskan i Gröna Aulan på Älvstranden. Den 21 september spelar Greta Olsson, Emma Eriksson och Conny Söderström på museet kl 12.