2017-09-13 16:58

2017-09-13 16:58

Åter dags för Filmörnen

TÄVLING

Filmörnen har länge varit en tradition bland filmskapare i Värmland.

Den första gången kortfilmsfestivalen arrangerades var 1978 och nu i helgen, på lördag den 16 september, är det dags för årets upplaga.

Med start kl 10 visas hela 58 filmbidrag som är producerade i Värmland. Här ryms det mesta mellan komik och tragik, från fantastiska animationer till sköna musikvideos och intressanta dokumentärer enlifr Robert P. Olsson som är filmkonsulent på Region Värmland som arrangerar festivalen i samarbete med Värmlands Filmförbund.

Juryn som ska utse en vinnare består av Ricky Earl, Anna-Karin Örander och Finn Deivert.

Den första gången kortfilmsfestivalen arrangerades var 1978 och nu i helgen, på lördag den 16 september, är det dags för årets upplaga.

Med start kl 10 visas hela 58 filmbidrag som är producerade i Värmland. Här ryms det mesta mellan komik och tragik, från fantastiska animationer till sköna musikvideos och intressanta dokumentärer enlifr Robert P. Olsson som är filmkonsulent på Region Värmland som arrangerar festivalen i samarbete med Värmlands Filmförbund.

Juryn som ska utse en vinnare består av Ricky Earl, Anna-Karin Örander och Finn Deivert.