2017-09-08 11:59

2017-09-12 18:24

Tidigare Swans-medlem till Karlstad

KONSERT

Den 11 oktober kommer den amerikanska artisten och konstnären Jarboe till Tingvallakyrkan i Karlstad.

Med sig har hon den italienska duon Father Murphy som hon släpper en ep tillsammans med i slutet av september.

Jarboe (Jarboe La Salle Devereaux) har tidigare varit medlem i New Yorkbandet Swans och har samarbetat med bland andra Blixa Bergeld och Neurosis. Dessutom har hon släppt flera skivor i eget namn. Hennes musik beskrivs ofta som experimentell.

 

 

 

 

 

 

Med sig har hon den italienska duon Father Murphy som hon släpper en ep tillsammans med i slutet av september.

Jarboe (Jarboe La Salle Devereaux) har tidigare varit medlem i New Yorkbandet Swans och har samarbetat med bland andra Blixa Bergeld och Neurosis. Dessutom har hon släppt flera skivor i eget namn. Hennes musik beskrivs ofta som experimentell.