2017-09-05 10:33

2017-09-05 10:33

Apocalyptica till Karlstad

KONSERT

Det finska stråkmonstret Apocalyptica kommer till Karlstad och Nöjesfabriken den 16 mars.

Gruppen har gjort sig kända för sina versioner av Metallica-låtar och turnerat internationellt vid flera tillfällen.

Kvartetten, som är skolade i Sibeliusakademin i Helsingfors, släppte sitt första album redan 1996 och har sedan dess sålt 4 miljoner skivor. Numera ingår även låtar av Ac/Dc, Pantera och Sepultura i bandets repertoar.

 

 

Gruppen har gjort sig kända för sina versioner av Metallica-låtar och turnerat internationellt vid flera tillfällen.

Kvartetten, som är skolade i Sibeliusakademin i Helsingfors, släppte sitt första album redan 1996 och har sedan dess sålt 4 miljoner skivor. Numera ingår även låtar av Ac/Dc, Pantera och Sepultura i bandets repertoar.