2017-08-08 10:58

2017-08-08 10:58

John Holm till Nöjesfabriken

MUSIK

Den 17 november gästar artisten John Holm Bar Teatral på Nöjesfabriken efter flera år av musikalisk tystnad. Han bjuder på blandade toner från genrer som singer-songwriter, rock och progg

– Bar Teatral ger oss ytterligare möjligheter att boka ännu mer livemusik. Nu kan vi äntligen erbjuda konserter även i det mindre och intima formatet, säger Olle Nilsson, marknadsansvarig på Nöjesfabriken, i ett pressmeddelande.

Till konserten släpps endast 150 biljetter som ligger ute till försäljning redan nu.

– Bar Teatral ger oss ytterligare möjligheter att boka ännu mer livemusik. Nu kan vi äntligen erbjuda konserter även i det mindre och intima formatet, säger Olle Nilsson, marknadsansvarig på Nöjesfabriken, i ett pressmeddelande.

Till konserten släpps endast 150 biljetter som ligger ute till försäljning redan nu.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.