2017-07-17 12:44

2017-07-17 12:44

After dark tar farväl

SHOW

I hela 40 år har man kunnat se Christer Lindarw och Lasse Flinckmans livsverk After dark i deras spektakulära shower.

Allt startade på en klubb i Stockholm men publiken växte sig snabbt större tack vare påkostade kostymer och lättillgänglig humor. Gruppen har i flera år synts på finkrogen Hamburger börs i Stockholm och även i TV, bland annat flera gånger i samband med Melodifestivalen.

Nu arrangeras en så kallad farvälföreställning - This is it! Där summeras det bästa av det bästa med godbitar från tidigare år. Föreställningen gör ett besök på Karlstad CCC den 28 december. Biljetterna är redan släppta.

Allt startade på en klubb i Stockholm men publiken växte sig snabbt större tack vare påkostade kostymer och lättillgänglig humor. Gruppen har i flera år synts på finkrogen Hamburger börs i Stockholm och även i TV, bland annat flera gånger i samband med Melodifestivalen.

Nu arrangeras en så kallad farvälföreställning - This is it! Där summeras det bästa av det bästa med godbitar från tidigare år. Föreställningen gör ett besök på Karlstad CCC den 28 december. Biljetterna är redan släppta.