2017-05-15 16:29

2017-05-15 16:29

Havet släpper ep

POP

Det värmländska bandet Havet släpper ep:n ”Bipolär” den 26 maj. Redan nu finns ett smakprov från ep:n ute, låten ”Ingen & ingenting”.

– Jag vill att man ska få upp ögonen, att det är såhär det är. Alla mina dagar är såhär. Upp och ner, vita och svarta, poppiga och punkiga. Jag skriver alltid hudnära, inga kompromisser, inga hemligheter, skriver bandets sångare Victoria Nilas till NWT.

Havet släpps av skivbolaget Rehn Music som också jobbar med bland andra Yohio och Rhymes.

– Jag vill att man ska få upp ögonen, att det är såhär det är. Alla mina dagar är såhär. Upp och ner, vita och svarta, poppiga och punkiga. Jag skriver alltid hudnära, inga kompromisser, inga hemligheter, skriver bandets sångare Victoria Nilas till NWT.

Havet släpps av skivbolaget Rehn Music som också jobbar med bland andra Yohio och Rhymes.