2017-05-12 15:06

2017-05-13 08:19

Hampus Hedström gör egen serie

HUMOR

Hampus Hedström, 21, från Sunne har under flera år skapat sig en stor publik som youtubare.

Nu är han aktuell med en serie för Viafree som heter ”Entreprenörerna”. Enligt ett pressmeddelande handlar serien om tre och en halv outbildade killar utan kompetens eller jobb som bestämmer sig för att bli entreprenörer. I brist på pengar tvingas de att flytta till den ödelagda orten Munksala.

Hampus Hedström medverkar inte bara i serien, han har dessutom producerat, skrivit manus och regisserat. Serien går att följa på Viafrees hemsida.

 

 

Nu är han aktuell med en serie för Viafree som heter ”Entreprenörerna”. Enligt ett pressmeddelande handlar serien om tre och en halv outbildade killar utan kompetens eller jobb som bestämmer sig för att bli entreprenörer. I brist på pengar tvingas de att flytta till den ödelagda orten Munksala.

Hampus Hedström medverkar inte bara i serien, han har dessutom producerat, skrivit manus och regisserat. Serien går att följa på Viafrees hemsida.