2017-04-19 06:00

2017-04-19 06:00

Olof Wretling lägger turnépremiär i Karlstad

SCEN

Det började som ett experiment. Karlstadsbon Olof Wretling ville testa hur det skulle vara att ställa sig inför en publik utan vare sig utstyrsel eller utmejslad karaktär. I stället skulle han uppträda som sig själv.

Efter sex utsålda föreställningar på Rival i Stockholm tar han nu med sig showen ”Diagnoserna i mitt liv” på turné.

– Jag tar avstamp i det fantastiska i att jag blivit framröstad flera gånger att vinterprata i P1. Föreställningen är en liveversion av ett sådant program, säger Olof Wretling.

Turnén inleds på hemmaplan i Karlstad på Scalateatern den 17 oktober.

– Att stå på scenen har jag väldigt mycket genom åren, både med Klungan och nu senast Mammas nya kille. Den här sologrejen ger mig väldigt mycket energi och det är något helt nytt för mig. Det känns utvecklande och väldigt spännande. Och pirrigt eftersom det är en väldigt självutlämnande text.

Turnén avslutas med två datum på Södra teatern i Stockholm.

– Extra kul att ha premiären i Karlstad. Jag har börjat jobba mig in i den här staden nu. Det är med stolthet jag kör premiären här.

 

Efter sex utsålda föreställningar på Rival i Stockholm tar han nu med sig showen ”Diagnoserna i mitt liv” på turné.

– Jag tar avstamp i det fantastiska i att jag blivit framröstad flera gånger att vinterprata i P1. Föreställningen är en liveversion av ett sådant program, säger Olof Wretling.

Turnén inleds på hemmaplan i Karlstad på Scalateatern den 17 oktober.

– Att stå på scenen har jag väldigt mycket genom åren, både med Klungan och nu senast Mammas nya kille. Den här sologrejen ger mig väldigt mycket energi och det är något helt nytt för mig. Det känns utvecklande och väldigt spännande. Och pirrigt eftersom det är en väldigt självutlämnande text.

Turnén avslutas med två datum på Södra teatern i Stockholm.

– Extra kul att ha premiären i Karlstad. Jag har börjat jobba mig in i den här staden nu. Det är med stolthet jag kör premiären här.