2017-03-21 06:00

2017-03-21 06:00

Tre konserter med Sinatra

SWING: Christer Nerfont och Anna Lindholm

Tre gånger nu under våren bjuder Hammarö Storband in till konsert med swing och Frank Sinatras musik. Christer Nerfont sjunger tillsammans med Anna Lindholm.

Redan för fem år sedan började operasångaren Christer Nerfont och Hammarö Storband att prata om att ordna en Sinatrakonsert. Kontakten har hållits levande men inte förrän har tiden passat för alla inblandade.

Det blir tre konserter med Hammarö Stoband och med Christer Nerfont och Anna Lindholm som sångare. Storbandet lovar att vara på sitt allra bästa swinghumör. Christer Nerfont ska sjunga nytolkningar av Frank Sinatras musik och Anna Lindholm har valt ut ett antal svängiga sångjuveler.

Första konserten blir i Forshaga Folkets Hus tisdag 28 mars, den andra i Arenan i Karlstad på skärtorsdagen 13 april och den tredje i Skoghalls Folkets Hus söndag 7 maj.

Redan för fem år sedan började operasångaren Christer Nerfont och Hammarö Storband att prata om att ordna en Sinatrakonsert. Kontakten har hållits levande men inte förrän har tiden passat för alla inblandade.

Det blir tre konserter med Hammarö Stoband och med Christer Nerfont och Anna Lindholm som sångare. Storbandet lovar att vara på sitt allra bästa swinghumör. Christer Nerfont ska sjunga nytolkningar av Frank Sinatras musik och Anna Lindholm har valt ut ett antal svängiga sångjuveler.

Första konserten blir i Forshaga Folkets Hus tisdag 28 mars, den andra i Arenan i Karlstad på skärtorsdagen 13 april och den tredje i Skoghalls Folkets Hus söndag 7 maj.