2017-03-15 15:52

2017-03-15 15:52

Whitney Rose till Karlskoga

MUSIK

Kanadensiska artisten Whitney Rose kommer till Statt i Karlskoga den 2 maj. Med start den 25 april gör hon 21 konserter i Skandinavien med sitt band.

I fjol släppte hon albumet ”Heartbreaker of the year” som producerats av Raul Malo från albumaktuella The Mavericks och nyligen släpptes ep:n ”South Texas suite” där hon kompas av musiker som spelat med bland andra Gram Parsons, Merle Haggard och Johnny Cash.

Whitney Roses musik beskrivs som en blandning mellan traditionell honkytonk och 60-talets klassiska popmusik.

 

I fjol släppte hon albumet ”Heartbreaker of the year” som producerats av Raul Malo från albumaktuella The Mavericks och nyligen släpptes ep:n ”South Texas suite” där hon kompas av musiker som spelat med bland andra Gram Parsons, Merle Haggard och Johnny Cash.

Whitney Roses musik beskrivs som en blandning mellan traditionell honkytonk och 60-talets klassiska popmusik.