2017-03-14 07:32

2017-03-14 07:37

Little Jinder till Arvika hamnfest

ARVIKA

Nu står det klart att Little Jinder kommer att spela på Arvika hamnfestival som pågår den 3–5 augusti.

Little Jinder medverkade i höstas i "Så mycket bättre" och kommer även att spela på Nöjesfabriken i Karlstad den 7 april. Jinder spelade även på The Island Festival i augusti förra året och var en av programledarna i Musikhjälpen.

Norlie och KKV, som spelade på Putte i parken ifjol , kommer också till festivalen, liksom Stiftelsen, Magnus Carlsson och Per Gessle.

Little Jinder medverkade i höstas i "Så mycket bättre" och kommer även att spela på Nöjesfabriken i Karlstad den 7 april. Jinder spelade även på The Island Festival i augusti förra året och var en av programledarna i Musikhjälpen.

Norlie och KKV, som spelade på Putte i parken ifjol , kommer också till festivalen, liksom Stiftelsen, Magnus Carlsson och Per Gessle.