2016-10-17 06:00

2016-10-17 06:00

Lustans Lakejer till Nöjesfabriken

De svenska popeleganterna i Lustans Lakejer kommer att turnera med sitt album Uppdrag i Genève som firar 35 år.

Genom Club Radiums förtjänst blir ett av stoppen längs turnésvängen på Nöjesfabriken i Karlstad. Första fredagen efter nyåret, den 6 januari, kommer bandet som till tre fjärdedelar består av originalmedlemmarna. Johan Kinde, Tom Wolgers och Christer Hellman får sällskap av Anders Ericson, Julian Brandt och Fredrik Hermansson.

Uppdrag i Genève var gruppens andra album och innehöll låtar som Segerns sötma, Sista tangon i Paris och En lång natts färd mot dag. Utöver albumet i sin helhet kommer Lustans Lakejer spela låtar ur sin övriga katalog.

Genom Club Radiums förtjänst blir ett av stoppen längs turnésvängen på Nöjesfabriken i Karlstad. Första fredagen efter nyåret, den 6 januari, kommer bandet som till tre fjärdedelar består av originalmedlemmarna. Johan Kinde, Tom Wolgers och Christer Hellman får sällskap av Anders Ericson, Julian Brandt och Fredrik Hermansson.

Uppdrag i Genève var gruppens andra album och innehöll låtar som Segerns sötma, Sista tangon i Paris och En lång natts färd mot dag. Utöver albumet i sin helhet kommer Lustans Lakejer spela låtar ur sin övriga katalog.