2016-10-11 21:56

2016-10-11 22:06

Hederos Tonbruket prisades av Jazzkatten

Gruppen Tonbruket utses till Årets grupp på jazzkattengalan 2016.

Tonbruket består bland andra av klaviaturspelaren Martin Hederos från Värmland. Gruppen utsågs till årets grupp med motiveringen:

"Med vitt skilda musikaliska bakgrunder har tonkonstnärerna i gruppen samlats under jazzens vida segel. De har skapat ett unikt sound och tagit oss lyssnare med på en berg-och-dalbana av känslor som lämnat oss ömsom djupt berörda och ömsom brutalt omskakade."

Tonbruket består bland andra av klaviaturspelaren Martin Hederos från Värmland. Gruppen utsågs till årets grupp med motiveringen:

"Med vitt skilda musikaliska bakgrunder har tonkonstnärerna i gruppen samlats under jazzens vida segel. De har skapat ett unikt sound och tagit oss lyssnare med på en berg-och-dalbana av känslor som lämnat oss ömsom djupt berörda och ömsom brutalt omskakade."