2016-10-02 17:12

2016-10-02 17:12

Karlstadslag svenska mästare i musikquiz

MUSIK

På lördagskvällen avgjordes SM i musikquiz i Stockholm.

Under sommaren och hösten har olika deltävlingar avgjorts runt om i Sverige och ett av lagen som tog sig till final var Karlstadslaget Scaramanga. Efter att ha legat under i halvtid, lyckades gänget bestående av Andreas Gustafsson, Magnus Bergström, Ola Jonasson och Sven Wallin gå förbi och vinna. Scaramanga kan numera alltså titulera sig svenska mästare.

Under sommaren och hösten har olika deltävlingar avgjorts runt om i Sverige och ett av lagen som tog sig till final var Karlstadslaget Scaramanga. Efter att ha legat under i halvtid, lyckades gänget bestående av Andreas Gustafsson, Magnus Bergström, Ola Jonasson och Sven Wallin gå förbi och vinna. Scaramanga kan numera alltså titulera sig svenska mästare.