2016-09-16 06:00

2016-09-16 06:00

Rockstuga i Skaparverkstaden

EVENT

I Bibliotekshusets skaparverkstad kan man på lördag mellan kl. 11.00 och 15.30 vara med och spinna i en så kallad rockstuga, ett koncept som var populärt förr i tiden.

Under dagen anordnas samtidigt en workshop för barn där de kan lära sig spinna med garn. Det bjuds även på ett uppträdande där man fört samman musik, konst och dans med hjälp av ljud från en spinnrock.

Under dagen anordnas samtidigt en workshop för barn där de kan lära sig spinna med garn. Det bjuds även på ett uppträdande där man fört samman musik, konst och dans med hjälp av ljud från en spinnrock.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.