2016-09-14 16:14

2016-09-15 06:28

Uno Svenningsson till Mastmagasinet

NÖJE

Freda-veteranen Uno Svenningsson kommer till Mastmagasinet i Kristinehamn den 15 oktober.

Som soloartist debuterat Svenningsson 1994 med albumet Uno (uppföljaren hette såklart Due) och bland hans mest kända låtar finns Under ytan och Vågorna. Han har samarbetat med bland andra Freddie Wadling och rapparen Ken. Tidigare i år medverkade han i Melodifestivalen tillsammans med Tommy Nilsson och Patrik Isaksson.

Som soloartist debuterat Svenningsson 1994 med albumet Uno (uppföljaren hette såklart Due) och bland hans mest kända låtar finns Under ytan och Vågorna. Han har samarbetat med bland andra Freddie Wadling och rapparen Ken. Tidigare i år medverkade han i Melodifestivalen tillsammans med Tommy Nilsson och Patrik Isaksson.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.