2016-08-09 13:58

2016-08-09 13:58

Tionde upplagan av Allsköns musik

MUSIK

Mellan den 12-14 augusti är det dags för Allsköns musik i Årjäng för tionde året i rad.

Det senaste decenniet har bjudit på allt ifrån rock och blues till folk och jazz och även årets upplaga väntar en salig blandning av toner.

Grundtanken med evenemanget har redan sedan start varit att engagera musiker som på något sätt har en koppling till bygden eller kommunen. Därför har man även inför jubileet bokat akter som Rigmor Gustafsson och Mattias Von Wachenfeldt, Dublin Fair och Dakota Sea Riders.

Det senaste decenniet har bjudit på allt ifrån rock och blues till folk och jazz och även årets upplaga väntar en salig blandning av toner.

Grundtanken med evenemanget har redan sedan start varit att engagera musiker som på något sätt har en koppling till bygden eller kommunen. Därför har man även inför jubileet bokat akter som Rigmor Gustafsson och Mattias Von Wachenfeldt, Dublin Fair och Dakota Sea Riders.