2016-08-09 15:21

2016-08-09 15:21

Mattias Hellberg åter på turné med Hellström

MUSIK

Efter ännu två publikrekord på Ullevi lämnades fansen i längtan efter albumet Du gamla du fria, som släpps den 26 augusti, ovetande om någon turné skulle följa. Under tisdagsmorgonen stod det dock klart att Håkan återigen äntrar livescenen, den här gången vid fem olika tillfällen.

Gitarristen från Värmland, Mattias Hellberg, är fortsatt en av bandmedlemmarna.

I slutet av november står Göteborg värd för popmusikern två kvällar i rad innan stafettpinnen lämnas över till Oslo, Stockholm och slutligen Malmö. Biljetterna för samtliga konserter släpps nu på lördag kl. 12.00.

Gitarristen från Värmland, Mattias Hellberg, är fortsatt en av bandmedlemmarna.

I slutet av november står Göteborg värd för popmusikern två kvällar i rad innan stafettpinnen lämnas över till Oslo, Stockholm och slutligen Malmö. Biljetterna för samtliga konserter släpps nu på lördag kl. 12.00.

  • Ida Myrin