2016-07-20 06:00

2016-07-20 06:00

Ida sjunger på Nöjesfabriken

MUSIK

Nu på lördag, 23 juli, kommer Ida Hallquist, känd som Fanny i TV4-serien Ack Värmland, till Nöjesfabrikens innergård för en spelning.

Sedan den första säsongen av Ack Värmland har Ida släppt flera singlar, däribland Without You, Stitches, Try Me, Problem och Hideout. Senaste släppet är två låtar tillsammans med artisten Marc, Feeling och Drowning, som båda fått stor spridning på bland annat Spotify.

På lördag blandar hon dansvänliga covers med egna hits och backas upp av ett kompband bestående av Stig Lindell, Ellen Wingård, Stefan Lenberg, Martin Säfström och NWT:s vikarierande nöjesredaktör Oskar Nyström.

 

Anna Sims

Sedan den första säsongen av Ack Värmland har Ida släppt flera singlar, däribland Without You, Stitches, Try Me, Problem och Hideout. Senaste släppet är två låtar tillsammans med artisten Marc, Feeling och Drowning, som båda fått stor spridning på bland annat Spotify.

På lördag blandar hon dansvänliga covers med egna hits och backas upp av ett kompband bestående av Stig Lindell, Ellen Wingård, Stefan Lenberg, Martin Säfström och NWT:s vikarierande nöjesredaktör Oskar Nyström.

 

Anna Sims