2016-07-05 13:51

2016-07-05 13:51

Sjunde gången gillt för Grållegänget

SÄFFLE: Långsam sommarturné på vägarna igen

Anders Falk, Pelle Jonsson, Per Nilsson, Henrik Olsson och Svante Olsson ger sig åter ut på vägarna med Ingvar Anderssons grålletraktor från 1956 och Rune Bryngel på ljudteknik och följebil.

Svenska visor samsas med amerikansk country i programmet Visor & Hästjazz som även i år gör nedslag på fem platser i Värmland. Turnétraktorn utgår från Stortorget i Säffle nu på måndag den 11 juli varpå kvintetten stannar och spelar på en ny plats varje kväll klockan 19:00 till och med fredag.

Svenska visor samsas med amerikansk country i programmet Visor & Hästjazz som även i år gör nedslag på fem platser i Värmland. Turnétraktorn utgår från Stortorget i Säffle nu på måndag den 11 juli varpå kvintetten stannar och spelar på en ny plats varje kväll klockan 19:00 till och med fredag.

Grålleturnén

Måndag 11 juli kl 19:00 - Kulturladan, Ölserud

Tisdag 12 juli kl 19:00 - Liljenäs skola, Värmskog

Onsdag 13 juli kl 19:00 - Långseruds bygdegård

Torsdag 14 juli kl 19:00 - Duse udde, Säffle

Fredag 15 juli kl 19:00 - Kulturmagasinet, Åmål

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.