2016-07-04 16:36

2016-07-04 16:36

Gessle är "jättesugen på Gyllene Tider"

MUSIK: Efter Roxette-stoppet

Roxette lade livespelningarna på hyllan när Marie Fredrikssons hälsa sa ifrån. Nu hintar Per Gessle om en eventuell comeback för Gyllene Tider.

– Jag är jättesugen på Gyllene Tider, säger den 57-årige artisten till Kvällsposten.

I samma intervju beskriver sig Per Gessle som ”arbetslös” men berättar samtidigt att han skriver nya låtar och jobbar med flera olika musiker. Bland annat ett hemligt projekt, och Gyllene Tider finns alltjämt med i framtidsplanerna:

– Absolut, Gyllene finns med i planeringen och powerpop är ju den plats jag kommer från, det är det hanverket jag kan, så det är klart att jag skriver den typen av låtar, även i dag.

– Jag är jättesugen på Gyllene Tider, säger den 57-årige artisten till Kvällsposten.

I samma intervju beskriver sig Per Gessle som ”arbetslös” men berättar samtidigt att han skriver nya låtar och jobbar med flera olika musiker. Bland annat ett hemligt projekt, och Gyllene Tider finns alltjämt med i framtidsplanerna:

– Absolut, Gyllene finns med i planeringen och powerpop är ju den plats jag kommer från, det är det hanverket jag kan, så det är klart att jag skriver den typen av låtar, även i dag.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.