2016-06-14 12:16

2016-06-14 12:38

E-type och Basshunter till Tempel

NÖJE

Nu har Tempel spikat artisterna till sommarklubben SummerBreeze som består av fyra fredagar i juli. I listan finns en hel del välkända namn.

Först ut är norska dj-duon Broiler som spelade på Summerburst tidigare i juni. Broiler följs sedan av Albatraoz innan Basshunter tar över fredagen den 22 juli. Basshunter är mest känd för låten Boten Anna som blev en stor hit för ett antal år sedan.

Avslutar SummerBreeze gör ingen mindre än E-type som i sin artistkarriär levererat populära eurodisco-låtar på löpande band.

Först ut är norska dj-duon Broiler som spelade på Summerburst tidigare i juni. Broiler följs sedan av Albatraoz innan Basshunter tar över fredagen den 22 juli. Basshunter är mest känd för låten Boten Anna som blev en stor hit för ett antal år sedan.

Avslutar SummerBreeze gör ingen mindre än E-type som i sin artistkarriär levererat populära eurodisco-låtar på löpande band.