2016-06-14 10:39

2016-06-14 10:39

Denniz Pop-pris till Mattman & Robin

Den värmländska låtskrivare- och producentduon Mattman & Robin (Mattias Larsson och Robin Fredriksson) har belönats med årets hederspris för internationell framgång vid Denniz Pop Awards.

De får utmärkelsen för sina framgångar med Selena Gomez, Gwen Stefani och Taylor Swift.

Årets Rookie award gick till Iman Conta Hultén, Linnea Södahl och Emanuel Abrahamsson.

I juryn fanns bland andra Max Martin, Jörgen Elofsson och artisten Tove Lo. Denniz Pop Awards är ett musikpris som initierades av kollegor, vänner och familj till minne av musikproducenten Denniz Pop.

De får utmärkelsen för sina framgångar med Selena Gomez, Gwen Stefani och Taylor Swift.

Årets Rookie award gick till Iman Conta Hultén, Linnea Södahl och Emanuel Abrahamsson.

I juryn fanns bland andra Max Martin, Jörgen Elofsson och artisten Tove Lo. Denniz Pop Awards är ett musikpris som initierades av kollegor, vänner och familj till minne av musikproducenten Denniz Pop.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.