2016-06-01 13:33

2017-01-17 14:05

Därför dröjer inspelningen av Ack Värmland

HALLÅ DÄR...

...Jan Blomgren, producent för tv-serien Ack Värmland vars andra säsong skulle ha börjat spelats in redan i april men som ännu inte påbörjats.

– Vi, det vill säga jag, Ulf Malmros och Jaana Fomin är enormt taggade och så glada över det stora intresset för vår serie. Vi får många frågor om när nästa säsong kommer. Inte minst från fans i hela landet. Att intresset är extra stort i Värmland är på alla sätt och vis hedrande. Vi har med väldigt uppbokade skådespelare att göra, vilket gör att jag i nuläget inte kan svara på när vi kommer igång. Manusen är klara och finansieringen är på plats. Så snart vi får ihop allas kalendrar så kör vi.

Någon idé om när nästa säsong kommer att visas?

– Sändningstiden sköter kanalen så det är tyvärr inget vi kan svara på just nu. Det är alltid de som får gå ut med den uppgiften.


Fotnot: NWT har även varit i kontakt med manusförfattaren och regissören Ulf Malmros, han har valt att inte uttala sig.

– Vi, det vill säga jag, Ulf Malmros och Jaana Fomin är enormt taggade och så glada över det stora intresset för vår serie. Vi får många frågor om när nästa säsong kommer. Inte minst från fans i hela landet. Att intresset är extra stort i Värmland är på alla sätt och vis hedrande. Vi har med väldigt uppbokade skådespelare att göra, vilket gör att jag i nuläget inte kan svara på när vi kommer igång. Manusen är klara och finansieringen är på plats. Så snart vi får ihop allas kalendrar så kör vi.

Någon idé om när nästa säsong kommer att visas?

– Sändningstiden sköter kanalen så det är tyvärr inget vi kan svara på just nu. Det är alltid de som får gå ut med den uppgiften.


Fotnot: NWT har även varit i kontakt med manusförfattaren och regissören Ulf Malmros, han har valt att inte uttala sig.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.