2016-05-23 14:20

2016-05-23 14:20

Hammondartist till Kils arena

NÖJE

Den 1 juni kommer amerikanen Cory Henry till Kils arena. 29-åringen från Brooklyn har nyligen släppt ett nytt kritikerrosat album – The Revival och han har prisats för sitt Hammondspel världen över.

Nu förlägger han en av sina spelningar under den pågående Europaturnén till Kil. Utöver sin solokarriär är Corey Henry även medlem i jazzfusionkollektivet Snarky Puppy och som studiomusiker har han samarbetat med bland andra Aretha Franklin, P Diddy och Michael McDonald.

Nu förlägger han en av sina spelningar under den pågående Europaturnén till Kil. Utöver sin solokarriär är Corey Henry även medlem i jazzfusionkollektivet Snarky Puppy och som studiomusiker har han samarbetat med bland andra Aretha Franklin, P Diddy och Michael McDonald.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.