2016-04-29 14:41

2016-04-29 14:41

Billy Burnett till Brattfors

MUSIK

Memphis-födde Billy Burnett kommer tillsammans med Cadillac band och Janne Lucas Persson till bygdegården i Brattfors den 30 april.

Burnett har bland annat spelat med Fleetwood Mac (mellan 1987 och 1995) och John Fogerty. Sin första singel släppte han redan som sjuåring, det skulle dröja tills han blev elva innan han gav ut sitt första album. Sedan början av 70-talet har Billy Burnett gett ut en mängd album och spelat i olika sammanhang.

Burnett har bland annat spelat med Fleetwood Mac (mellan 1987 och 1995) och John Fogerty. Sin första singel släppte han redan som sjuåring, det skulle dröja tills han blev elva innan han gav ut sitt första album. Sedan början av 70-talet har Billy Burnett gett ut en mängd album och spelat i olika sammanhang.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.