2016-04-25 06:00

2016-04-25 06:31

Little Jinder till The Island Festival

NÖJE

Little Jinder kommer till The Island Festival som arrangeras på Sandgrundsudden i Karlstad den 20 augusti. Hon är dotter till rikspelmannen, artisen och nyckelharpisten Åsa Jinder och släppte förra året Hångellåten i samarbete med Mauro Scocco.

Litte Jinder släppte sitt debutalbum Break up 2013 och det senaste, Allting suger, kom i januari i år.

Klara för The Island festival sedan tidigare är bland andra Axwell och Otto Knows.

Litte Jinder släppte sitt debutalbum Break up 2013 och det senaste, Allting suger, kom i januari i år.

Klara för The Island festival sedan tidigare är bland andra Axwell och Otto Knows.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.