2016-04-23 06:00

2016-04-23 06:00

Elisa och Steffo dansar i Karlstad

LETS DANCE

Steffo Törnquist kommer att tävla mot Elisa Lindström och Alexander ”Rackaralex Hermansson när Let's dance Live kommer till Karlstad och Löfbergs arena den 14 oktober.

Tillsammans med sina respektive danspartners kommer de att tävla mot varandra under den Sverigeturné som inleds i Karlstad.

– Att få chansen att lära sig dansa betyder mycket för min musikaliska utveckling som artist och jag mår så bra av det! Att få komma ut och möta publiken i landet betyder mycket för mig, säger artisten Elisa Lindström i ett pressmeddelande.

Tillsammans med sina respektive danspartners kommer de att tävla mot varandra under den Sverigeturné som inleds i Karlstad.

– Att få chansen att lära sig dansa betyder mycket för min musikaliska utveckling som artist och jag mår så bra av det! Att få komma ut och möta publiken i landet betyder mycket för mig, säger artisten Elisa Lindström i ett pressmeddelande.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.