2016-04-22 09:24

2016-04-22 11:06

Känd standup-komiker till Karlstad

I höst återvänder den prisbelönta komikern Johan Glans till standup-scenen. Han ska turnera hela världen runt med sin standup-show och onsdag den 14 december uppträder han i Karlstad.

Glans nya föreställning ”World Tour of the World” är uppföljaren till hans tidigare föreställningar  "World Tour of Skåne” och "World Tour of Skandinavien” men med helt nytt material.

– Det är nästan fyra år sen jag var ute på turné sist och jag längtar verkligen efter att åka runt igen. Jag har så mycket jag vill prata om och det är så roligt att möta publiken. Sedan förra turnén har jag varit med i flera tv-serier och spelat musikal och så, men standup är min första och största kärlek, säger Johan Glans, i ett pressmeddelande.

Glans kommer besöka fem världsdelar innan Sverige-premiären. Han kommer världen runt att bjuda publiken på standup i ett snabbt tempo.

– Det blir spännande att försöka köra mina skämt på platser som Tokyo, Buenos Aires, Johannesburg, Sydney och Alaska. Det kan ju gå åt helvete, men i så fall kan jag ju alltid berätta om det när jag reser runt i Sverige sedan, säger Johan Glans, i ett pressmeddelande.

Den 14 december kl. 19.30 uppträder Johan Glans på Karlstad CCC.

Glans nya föreställning ”World Tour of the World” är uppföljaren till hans tidigare föreställningar  "World Tour of Skåne” och "World Tour of Skandinavien” men med helt nytt material.

– Det är nästan fyra år sen jag var ute på turné sist och jag längtar verkligen efter att åka runt igen. Jag har så mycket jag vill prata om och det är så roligt att möta publiken. Sedan förra turnén har jag varit med i flera tv-serier och spelat musikal och så, men standup är min första och största kärlek, säger Johan Glans, i ett pressmeddelande.

Glans kommer besöka fem världsdelar innan Sverige-premiären. Han kommer världen runt att bjuda publiken på standup i ett snabbt tempo.

– Det blir spännande att försöka köra mina skämt på platser som Tokyo, Buenos Aires, Johannesburg, Sydney och Alaska. Det kan ju gå åt helvete, men i så fall kan jag ju alltid berätta om det när jag reser runt i Sverige sedan, säger Johan Glans, i ett pressmeddelande.

Den 14 december kl. 19.30 uppträder Johan Glans på Karlstad CCC.