2016-04-13 10:41

2016-04-13 10:47

Christer Sjögren återförenas med Vikingarna

NÖJE

Dansbandet Vikingarna återförenas. med Christer Sjögren vid mikrofonen.

Det är tidningen Får jag lov som avslöjar att Vikingarna gör en exklusiv återförening.

– Jag ser verkligen fram emot att sjunga med grabbarna igen, säger Christer Sjögren till Får jag lov.

Vikingarna var ett dansband från Arvika som spelade i olika sättningar 1957-2004. Bandet var framgångsrikt: när det upplöstes hade man sålt 11 miljoner skivor, omkring 500 000 av dem i Norge. Vikingarna sågs under större delarna av 1980- och 90-talen, med Christer Sjögren som sångare, närmast som en standard för dansbandssoundet. 1988 och 1991 fick de pris på Grammisgalan.

Det är tidningen Får jag lov som avslöjar att Vikingarna gör en exklusiv återförening.

– Jag ser verkligen fram emot att sjunga med grabbarna igen, säger Christer Sjögren till Får jag lov.

Vikingarna var ett dansband från Arvika som spelade i olika sättningar 1957-2004. Bandet var framgångsrikt: när det upplöstes hade man sålt 11 miljoner skivor, omkring 500 000 av dem i Norge. Vikingarna sågs under större delarna av 1980- och 90-talen, med Christer Sjögren som sångare, närmast som en standard för dansbandssoundet. 1988 och 1991 fick de pris på Grammisgalan.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.