2016-03-30 10:48

2016-03-30 12:18

Oh Mothership släpper nytt

KARLSTAD: Spelar i Karlstad och Kristinehamn i helgen

(UPPDATERAD) Karlstadsbandet släpper sin nya singel ”Shotgun” i morgon, torsdag

Oh Mothership kommer inte att få spela upp sin nya singel i P4 Värmland eftersom att de söker till Svensktoppen. Den kommer däremot likväl att släppas på Itunes och Spotify. Släppet följs därefter upp av en spelning på nyöppnade The Bull Bar i Karlstad på fredag den 1 april och därefter på Mastmagasinet i Kristinehamn på lördag den 2 april.

I samband med de kommande spelningarna berättar bandet att Johanna Boes, Jonatan Boes, Astrid Lidén och Victor Andersson från och med nu har fått sällskap av Johan Antonsson på gitarr.

Oh Mothership kommer inte att få spela upp sin nya singel i P4 Värmland eftersom att de söker till Svensktoppen. Den kommer däremot likväl att släppas på Itunes och Spotify. Släppet följs därefter upp av en spelning på nyöppnade The Bull Bar i Karlstad på fredag den 1 april och därefter på Mastmagasinet i Kristinehamn på lördag den 2 april.

I samband med de kommande spelningarna berättar bandet att Johanna Boes, Jonatan Boes, Astrid Lidén och Victor Andersson från och med nu har fått sällskap av Johan Antonsson på gitarr.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.