2016-03-22 15:36

2016-03-22 15:36

Beat of the Apple i Säffle

NÖJE

Anders Kadhammars föreställning Beat of the Apple bygger på bilder, ljud och andra intryck från hans resor till New York under många års tid.

Tidigare har Kadhammar genomfört föreställningen på bland annat Scalateatern i Karlstad, men nu är det dags för Sagasalongen i Säffle att få en dos Manhattan-feber den 24 mars.

– Energin på Manhattan är enorm! Atmosfären har fångat mig, det finns en positiv attityd som smittar av sig. När jag reser hem har jag alltid ett stärkt självförtroende. Jag blir hög på intryck! Det pågår något precis hela tiden. Staden är aldrig densamma från ett besök till ett annat, berättade Kadhammar för NWT i samband med en tidigare intervju.

Anders Kadhammar har med sig flertalet musiker och tekniker för att göra uppsättningen rättvisa på scenen.

 

 

 

Tidigare har Kadhammar genomfört föreställningen på bland annat Scalateatern i Karlstad, men nu är det dags för Sagasalongen i Säffle att få en dos Manhattan-feber den 24 mars.

– Energin på Manhattan är enorm! Atmosfären har fångat mig, det finns en positiv attityd som smittar av sig. När jag reser hem har jag alltid ett stärkt självförtroende. Jag blir hög på intryck! Det pågår något precis hela tiden. Staden är aldrig densamma från ett besök till ett annat, berättade Kadhammar för NWT i samband med en tidigare intervju.

Anders Kadhammar har med sig flertalet musiker och tekniker för att göra uppsättningen rättvisa på scenen.

 

 

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.