2016-03-21 08:15

2016-03-21 08:32

Dada Life klara för The Island Festival

nöje

Den svenska houseduon Dada Life är klar för endagsfestivalen The Island Festival i Karlstad.

Duon, bestående av Olle Cornéer och Stefan Engblom, släppte nyligen sin singeln"Tic tic tic".

Dada Life påbörjade sin musikkarriär 2010 och har därefter turnerat och haft spelningar i bland annat Europa och Nordamerika.

Gruppens image är att klä ut sig till till exempel bananer eller kockar och på så sätt roa publiken på sina spelningar med annat än bara musik. Duon anser att vissa andra artister verkar vara uttråkade vid uppträdanden och att det inte är den ursprungliga tanken med det

Sedan tidigare är Axwell, Otto Knows och Joy klara för festivalen.

Duon, bestående av Olle Cornéer och Stefan Engblom, släppte nyligen sin singeln"Tic tic tic".

Dada Life påbörjade sin musikkarriär 2010 och har därefter turnerat och haft spelningar i bland annat Europa och Nordamerika.

Gruppens image är att klä ut sig till till exempel bananer eller kockar och på så sätt roa publiken på sina spelningar med annat än bara musik. Duon anser att vissa andra artister verkar vara uttråkade vid uppträdanden och att det inte är den ursprungliga tanken med det

Sedan tidigare är Axwell, Otto Knows och Joy klara för festivalen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.